ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2

Την απόφαση για αναβολή πρωταθλήματος της Super League 2 (όπως και της Football League) ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, εξέλιξη λογική και αναμενόμενη μετά τη ραγδαία εξάπλωση του ιού COVID-19 και προς την κατεύθυνση της λήψης προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, αποφασίστηκαν για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας:

  • Η αναβολή του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020
  • Η αναβολή του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020

Με γνώμονα την προστασία της υγείας όλων των εμπλεκομένων ατόμων στη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων μας και παρακολουθώντας τις εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση του ιού SARS-CoV-2, η Διοργανώτρια Αρχή θα ενημερώσει για την επανέναρξη των αγώνων με νεότερο έγγραφο».

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Κ19

Έτσι, η Δόξα δεν αντιμετωπίζει την Κέρκυρα την Κυριακή, μετά το προσωρινό και καθολικό «λουκέτο» και τηρείται στάση αναμονής από τις ομάδες, μέχρι την απόφαση για την επανέναρξη της διοργάνωσης.

Την Παρασκευή οι «Μαυραετοί» δίνουν δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα με την Κ19 του Γιάννη Αποστολίδη (11 το πρωί) στο γήπεδο της Δόξας και πιθανότατα έπεται διήμερο ρεπό το Σαββατοκύριακο.

Γραφείο Τύπου

ΠΑΕ Δόξα Δράμας