ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ: «ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΑΜΕ»

Μετά το παιχνίδι στα Περιβόλια Χανίων, ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Κώστας Ανυφαντάκης, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αγωνιζόμενοι σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, είχαμε να αντιμετωπίσουμε τρία βασικά θέματα. Πρώτον τον καλό αντίπαλο, δεύτερο τις καιρικές συνθήκες, δηλαδή το πως θα λειτουργήσουμε με τον αέρα κόντρα στο πρώτο μέρος και τρίτο όταν ήταν ο άνεμος υπέρ μας στο δεύτερο. Σε όλα τα ζητούμενα του παιχνιδιού έμεινα σχετικά ικανοποιημένος. Κόντρα στη ροή του ματς ήρθε το 2-0 σε ένα τρίλεπτο, από έλλειψη συγκέντρωσης που δυστυχώς πληρώσαμε σε δυο σερί φάσεις. Μπήκαμε ξανά στο ματς με το 2-1 του Πλέγα, είχαμε προϋποθέσεις για το 2-2. Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε, αυτή είναι η τελική αποτίμησή μου. Βάσει εμφάνισης δικής μας και του αντιπάλου. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια και συνεχίζουμε. Πρέπει να επιβάλουμε το παιχνίδι μας, να το ελέγχουμε με καλή κατοχή και να το «χτίζουμε» ορθόδοξα. Αυτός είναι ο δρόμος, δεν «κρυβόμαστε». Έχουμε σωστή νοοτροπία, προσπαθούμε να παίξουμε, αλλά συχνά δεν παίρνουμε αυτό που αξίζουμε. Παλέψαμε ως το 94΄. Με λίγη βελτίωση θα έρθουν και τα καλύτερα αποτελέσματα».

ΣΑΜΠΑΝΙΔΗΣ: «ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ»

Ο επιθετικός των «Μαυραετών», Νίκος Σαμπανίδης, ανέφερε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς, με ισχυρό αντίπαλο και σε αντίξοες συνθήκες, γηπέδου και καιρού. Χωρίς ιδιαίτερες απειλές βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0. Μετά μειώσαμε και παλέψαμε ως το τέλος για ισοφάριση. Δεν μπορέσαμε και τώρα βλέπουμε το παιχνίδι στην έδρα του Καραϊσκάκη».

*Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Άγγελου Οικονόμου, που έγινε αναγκαστική αλλαγή (ελαφρύ σφίξιμο στη γάμπα).

ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ: «ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ»

Ο τεχνικός των Χανίων, Αλέκος Βοσνιάδης, υπογράμμισε: «Απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και με πρόβλημα τον κακό καιρό, πήραμε μια σημαντική νίκη. Έπρεπε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του γηπέδου. Βάλαμε δυο γρήγορα γκολ και μας έδωσε ηρεμία για το ημίχρονο, με «καθαρό» αποτέλεσμα. Στην πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε το γκολ και μετά το ματς πήγε στην πίεση. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα και είναι σημαντικό ότι πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Οι βαθμοί που μας λείπουν έχουν δημιουργήσει άγχος. Χάσαμε πολλούς πόντους στην αρχή. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη και συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Ήδη πήραμε τον Γιάκο, έρχεται μια μεταγραφή ακόμα, δεν θα γίνουν πολλές προσθήκες. Θα εξαρτηθεί από το αν υπάρξουν αποχωρήσεις. Καλή συνέχεια στη Δόξα, είναι καλή και νεανική ομάδα. Μακάρι να βρει το δρόμο της και να πετύχει τους στόχους της».

Γραφείο Τύπου

ΠΑΕ Δόξα Δράμας