ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας εφιστά την προσοχή προς τα ΜΜΕ, για αποφυγή παρεξηγήσεων, για τους δυο εντός έδρας αγώνες, με Κέρκυρα και Χανιά, που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της υπουργικής απόφασης για λήψη έκτακτων προληπτικών μέτρων ενάντια του ιού COVID-19.

Μετά την σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου αλλά και την ενημέρωση του ΠΣΑΤ, στη Super League 2 δεν έχουμε περισσότερους από 20-30 εκπροσώπους του Τύπου σε κάθε παιχνίδι, ενώ δικαίωμα εισόδου έχει ΕΝΑΣ δημοσιογράφος από κάθε μέσο (εκτός αν υπάρχει ραδιοφωνική κάλυψη όπου θα χρειαστεί και τεχνικός) και ισχύουν κανονικά οι κάρτες ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ και οι ετήσιες άδειες από τη Λίγκα.

Ωστόσο οι φωτογράφοι δε θα μπορούν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, λόγω του ανώτατου ορίου 60 ανθρώπων σε κάθε αθλητικό χώρο. Για έκτακτη ανάγκη και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διοργανώτρια αρχή (τηλ. επικοινωνίας 210 3386345, e-mail [email protected]) και εντός αγωνιστικού χώρου θα μπουν όσες κάμερες καλύπτουν για την ΕΡΤ τους αγώνες.

Επομένως, για αυτά τα δυο παιχνίδια δεν ισχύει η λίστα εισόδου ΜΜΕ προηγούμενων αγώνων και όποιος ενδιαφέρεται να εισέλθει στο γήπεδο της Δόξας και τα δημοσιογραφικά καλείται να έρθει σε επικοινωνία είτε με την ΠΑΕ Δόξα Δράμας (τηλ. επικοινωνίας 25210 37656, email [email protected] ή με αίτημα στην επίσημη ιστοσελίδα στο facebook), είτε με τη διοργανώτρια αρχή, για σχετική διαπίστευση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία

Γραφείο Τύπου

ΠΑΕ Δόξα Δράμας