ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ-ΠΡΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ (14.00)

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει ότι τα δυο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια, με Κέρκυρα (Κυριακή 15/3) και Χανιά (Κυριακή 22/3), τελευταία για την κανονική διάρκεια της Super League 2, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτή άλλωστε είναι η καθολικού χαρακτήρα υπουργική απόφαση που πάρθηκε και κοινοποιήθηκε για αγώνες τις επόμενες δυο εβδομάδες, μέχρι τις 22 Μαρτίου και δεν αποτέλεσε φυσικά εξαίρεση για τη Super League 2 (21η και 22η αγωνιστική), η οποία ως διοργανώτρια αρχή προέβη ήδη σε παρόμοια ανακοίνωση για την ενημέρωση του κοινού.

Απόφαση που εντάσσεται βεβαίως στα νέα προληπτικά μέτρα έναντι του ιού COVID-19 για αθλητικούς χώρους, σύμφωνα με το ΦΕΚ Β’726 που δημοσιεύθηκε την Κυριακή 8 Μαρτίου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Σύμφωνα με το άρθρο 1 αυτής, οι συναρμόδιοι Υπουργοί αποφασίζουν, αν δεν υπάρξει τροποποίηση προσεχώς (ομοίως ισχύουν τα παρακάτω, για τα Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League 2 και Football League):

«Την προσωρινή απαγόρευση παρουσίας κοινού στις αθλητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σύνολο της Επικράτειας, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, από 9.3.2020 έως και 22.3.2020, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, κατά τα αναφερόμενα στην από 7.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19».

ΠΡΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Κέρκυρα αιτήθηκε την αλλαγή ώρας στον κυριακάτικο αγώνα στη Δράμα, για λόγους συγκοινωνίας (επιστροφή στο νησί του Ιονίου με το καράβι) και συγκεκριμένα για έναρξη στις 14.00 αντί για τις 15.00.

Η Δόξα ήδη συναίνεσε στο αίτημα και πλέον απομένει η τελική έγκριση της διοργανώτριας αρχής, για να ανακοινωθεί επίσημα η τροποποίηση.

Γραφείο Τύπου

ΠΑΕ Δόξα Δράμας