ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Την καθιερωμένη εκδήλωση για την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας διοργάνωσε η ΠΑΕ Δόξα Δράμας το βράδυ της Τετάρτης στο κοσμικό κέντρο, «Ροδόσταμο», μετά την ανοιχτή πανδραμινή συγκέντρωση στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Δράμας.

Σε μια «σεμνή» και λιτή εκδήλωση, σε «κλειστό κύκλο», η διοίκηση (στελέχη της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη και παράγοντες που είναι κοντά στο Δ.Σ.), οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και το προσωπικό έλαβαν τις ευχές του Αρχιμανδρίτη Γεράσιμου Βλατίστη, που είναι πάντα κοντά στους «Μαυραετούς», τελώντας μυστήρια και αγιασμούς.

Έτσι και αυτή τη φορά, ο Πάτερ Γεράσιμος ευλόγησε τη βασιλόπιτα, πριν κόψει τα κομμάτια, ευχόμενος υγεία και επιτυχίες σε όλους και έχοντας σύντομη ομιλία, ενώ μετέφερε και τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δράμας, Παύλου.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει, πριν ολοκληρώσει την προετοιμασία για την έξοδο της Παρασκευής με τον Λεβαδειακό και να συζητήσει για την πορεία της ομάδας, σε ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα, μετά τις απανωτές νίκες με Παναχαϊκή και Πλατανιά.

Τα στελέχη της Δόξας απόλαυσαν τα εδέσματα του μενού, αλλά και το κρασί παραγωγής της οικογένειας Παγωνά, ενώ τυχερός της βραδιάς ήταν ο νεαρός μέσος, Στέργιος Παρασκευάς, που βρήκε το φλουρί και κέρδισε χρηματικό έπαθλο από τον πρόεδρο Ηλία Χατζηελευθερίου.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον φυσικοθεραπευτή, Κωνσταντίνο Μιντζιρίκη (ήταν απών από την εκδήλωση), που έτυχε στο δικό του πιτάκι το δεύτερο φλουρί, ενώ στην κεντρική βασιλόπιτα της ομάδας, το φλουρί “εντοπίστηκε” στο κομμάτι του γηπέδου της Δόξας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Χατζηελευθερίου, στο περιθώριο της κοπής της βασιλόπιτας, απευθυνόμενος προς τους παίκτες ανέφερε: «Καλή χρονιά με υγεία, σε εσάς και τις οικογένειές σας. Εύχομαι να συνεχίσετε όπως αρχίσατε στο γήπεδο στο 2020. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε και εμείς είμαστε εδώ για να εκτιμήσουμε κυρίως την προσπάθειά σας. Αυτό μας ενδιαφέρει πρωτίστως, όπως φυσικά και τα αποτελέσματα. Ξέρουμε τις δυνατότητές σας, που πρέπει να συνεχίσετε να τις δείχνετε».

*Ευχαριστούμε για τη συνδρομή τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης την ταβέρνα «Ροδόσταμο», τον παραδοσιακό φούρνο του Αργύρη Κιοσσέ, το αρτοζαχαροπλαστείο «ΓΑΤΙΔΗΣ» και την οικογένεια Παγωνά, για την προσφορά κρασιών από τους αμπελώνες της.

 

Γραφείο Τύπου

ΠΑΕ Δόξα Δράμας