ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Η Κ19 ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ

Την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας για τη νέα χρονιά διοργάνωσε η Κ19 της Δόξας Δράμας το απόγευμα της Παρασκευής, στο καφέ του επιχειρηματία Ηλία Ηλιάδη (πατέρας του γκολκίπερ της πρώτης ομάδας, Μιχάλη), το «FRANKIE».

Στα επιμέρους τσουρεκάκια για αθλητές και τεχνικό τιμ, τυχεροί ήταν οι παίκτες του τμήματος, Κώστας Πετρίδης και Παύλος Τσιμισκίδης, που βρήκαν τα φλουριά, με τον πρώτο να κερδίζει χρηματικό έπαθλο και τον δεύτερο έναν σταυρό, προσφορά του «Κοτσάνης Κόσμημα».

Ο προπονητής στα τμήματα ακαδημιών του Ερασιτέχνη, Στάθης Μελικίδης, που διατηρεί τα αθλητικά είδη «STEP SPORTS», έκανε δωρεά μια φόρμα για όποιον έβρισκε το φλουρί στην κεντρική βασιλόπιτα, αλλά τυχερό ήταν το κομμάτι του γηπέδου της Δόξας, και όχι κάποιο φυσικό πρόσωπο!

 

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Χατζηελευθερίου, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Γκαβαλιάς και στελέχη του Γ.Σ. Δόξα, όπως Δήμος Παγωνάς και Δημήτρης Δεβρίκης.

Ευχαριστούμε τους κ.κ. Ιωαννίδη Κώστα (Βιβλιοπωλείο Ιωαννίδης), Παυλίδη Δημοσθένη (Φαρμακείο), Γρηγορίου Παναγιώτη (ΙΤΑΛΟΣ Shoes), Τσαβδάρογλου Γιάννη (Κοσμήματα ΤΣΑΒΔΑΡΟΓΛΟΥ), Ηλιάδη Ηλία (FRANKIE), Κοτσάνη Κωνσταντίνο (ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ) και Παπαδόπουλο Δημήτρη (Κρεοπωλείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) που συνέβαλαν με την προσφορά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Γιάννη Αποστολίδη το Σάββατο δίνει αγώνα με την Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο Ξηροποτάμου (15.00).

 Γραφείο Τύπου

ΠΑΕ Δόξα Δράμας