ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΑΣΚΟΤ Η ΔΟΞΑ-ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ «ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ» ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας, καινοτόμος για ακόμα μια φορά, ανακοινώνει με χαρά την επικείμενη απόκτηση μασκότ για την ομάδα, που βρίσκεται στα «σπάργανα».

Ο «Μαυραετός», όπως θα ονομάζεται, θα κάνει πρεμιέρα πιθανότατα την ερχόμενη Πέμπτη 5/12 στην «ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ», για να βγει τις πρώτες φωτογραφίες με τους θαυμαστές του.

Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων ανοίγει τις πύλες της αύριο Κυριακή (1/12), στις 18.00 το απόγευμα, ενώ από την Τρίτη θα λειτουργεί και το όμορφο περίπτερο της Δόξας στην «ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ», με είδη μπουτίκ που θα πωλούνται από την υπεύθυνη Βίκυ Λινάρδου και τους συνεργάτες μας, αλλά και πολλές εκπλήξεις, εκπροσωπώντας δυναμικά το ποδοσφαιρικό καμάρι της πόλης στην κοινωνία της Δράμας, όπως κάθε φορά τα τελευταία χρόνια.

15978473_10208598694946911_746698165_n

Η μασκότ της ομάδας βρίσκεται λοιπόν στην τελική ευθεία, μια ιδέα που υλοποιήθηκε μετά από ενέργειες του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ, Θωμά Μαργαρίτη (άλλοτε Δήμαρχος Δράμας και ιδρυτής της «ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ»), ο οποίος έκανε ειδική διαδικτυακή παραγγελία από το εξωτερικό για το κεφάλι του θρυλικού «ΜΑΥΡΑΕΤΟΥ» (η υπόλοιπη στολή ράβεται στη Δράμα).

Μείνετε συντονισμένοι για τα αποκαλυπτήρια του «Μαυραετού», που θα αποτελέσει πόλο έλξης και ατραξιόν για τους φίλους της ομάδας και φυσικά θα εμφανίζεται σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Δόξας μας.

Σκορπώντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους και πανηγυρίζοντας με την ομάδα μας τις επιτυχίες, τις νίκες και τα γκολ. Και φυσικά εμψυχώνοντάς την!

Γραφείο Τύπου

ΠΑΕ Δόξα Δράμας