ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΧΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Μια από τις αποκαλύψεις που έκανε στη σημερινή μεγάλη συνέντευξη στο «STAR Βορείου Ελλάδος» ο Απόστολος Πετράκης, αφορούσε στους Γιάννη Ξανθόπουλο και Χάρη Γρηγορίου: «Θα έχουν ρόλο και οι δυο. Έμαθα να επιλέγω τους καλύτερους συνεργάτες. Είμαστε χρόνια στη ζωή και στο ποδόσφαιρο. Θα μπουν άτομα και από τη Δράμα στη διοίκηση, θα υπάρχει το τοπικό στοιχείο. Μόλις τελειώσει η μεταβίβαση, τότε θα γίνει το νέο Δ.Σ. Θα κάνω εισηγήσεις και θα αποφασίσουν οι ιδιοκτήτες. Μπήκε ήδη στο συμβούλιο ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ως αντιπρόεδρος, θα πηγαίνει σε συμβούλια σε ΕΠΟ, Σούπερ Λιγκ 2. Υπεγράφη η συμφωνία, με όρους τόσο από τους επενδυτές, όσο και από την ΠΑΕ που παραχωρεί. Δεν υπάρχει πώληση μετοχών. Ο κ. Μπύρος έδωσε τις μετοχές για τη διαφύλαξη του αύριο της Δόξας και δεν πληρώνονται. Υπάρχει νομική διαδικασία. Οι νέοι ιδιοκτήτες πληρώνουν τα υφιστάμενα χρέη και σχεδιάζουν το αύριο».

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος λοιπόν, Δραμινός και παλαίμαχος της Δόξας και του Ιωνικού, θα έχει ενεργό ρόλο στους «Μαυραετούς» στο Δ.Σ., ως αντιπρόεδρος αλλά και εκπρόσωπος στα κέντρα αποφάσεων στην Αθήνα, με αρκετές αρμοδιότητες δίπλα στους νέους επενδυτές.

Ο Χάρης Γρηγορίου, διακεκριμένος νομικός στο αθλητικό δίκαιο και πείρα σε αρκετές ομάδες, «τρέχει» ήδη νομικά τις διαδικασίες για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και θα είναι ο νομικός σύμβουλος στη νέα τάξη πραγμάτων.