Νέα καλή εμφάνιση και ισοπαλία στην Ξάνθη (0-0)

Βελτιωμένη για ακόμη μια φορά η Δόξα Δράμας απέσπασε λευκή ισοπαλία στην Ξάνθη σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην τοπική ομάδα.

Οι Μαυραετοί έδειξαν πως ημέρα με την ημέρα βελτιώνονται σε όλα τα επίπεδα και παρά την πίεση  του χρόνου της προετοιμασίας άρχισαν να “δένουν” και να αποκτούν εικόνα μιας ομάδας που θα έχει  φιλοδοξίες διάκρισης στο νέο πρωτάθλημα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές του Θανάση Κολιτσιδάκη εφάρμοσαν σε μεγάλο βαθμό τις οδηγίες του και έχοντας πολύ καλή και πειθαρχημένη αγωνιστική συμπεριφορά κατάφεραν να κρατήσουν σε απόσταση τους επιθετικούς της τοπικής ομάδος ,από την εστία του Στεφανάκου.

Πλην 1-2 περιπτώσεων η Δόξα Δράμας δεν αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα στο Α μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές της ομάδος μας έπαιξαν πιο επιθετικά διεκδικώντας την νίκη απέναντι σε μια ομάδα που αν και υποβιβάστηκε από την Super League δείχνει έτοιμη και με πολύ σημαντικές προσθήκες να διεκδικήσει την επιστροφή της .

Μάλιστα το σκορ στο δεύτερο μέρος αδικεί τους Μαυραετούς που έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξουν  το σκορ.

Το τελευταίο σφύριγμα του κ.Γιαπουτζή βρήκε τις 2 ομάδες ισόπαλες έχοντας όμως η κάθε μια πολλά και χρήσιμα  συμπεράσματα για την συνέχεια.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής (Χρυσέλης Γ. – Φεράτογλου).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Popovic):

Ίτσο, Στάθης, Παντελιάδης, Τζούρμαν, Βέρκερ, Δημούτσος, Μπιλάντε, Τάτος, Σιατραβάνης, Γουόλτερς, Παπάζογλου Θ. Έπαιξαν και οι: Βέλιτς, Έλιοτ, Βαλμάς, Ρουσσάκης, Τσαμούρης, Κέβιν, Θυμιάνης, Τεσίγια, Ντίνας, Σουλεϊμάν, Έμπερτ και Βασίλεφ.

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κολιτσιδάκης):

Στεφανάκος, Κουκολης, Νιμπα, Κουτσιανικούλης, Μαυρίας, Γκόμεζ, Πινδώνης, Παπαργυρίου, Σπυρόπουλος, Χάμοντ, Μπολάκης.

Έπαιξαν και οι:  Τάσιος, Ιμπάνεζ, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Κόντος,  Σντριαν, Μενσά, Πετρίδης, Λοέν, Σαμπανίδης.