ΠΑΕ ΔΟΞΑ-ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Η συνέντευξη Τύπου

Νίκος Κωστένογλου:
«Πετύχαμε μια καθοριστική νίκη που μας δίνει θάρρος και αισιοδοξία για το μέλλον. Όσο για την εικόνα του παιχνιδιού θα πω ότι επικρατήσαμε δίκαια και ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκειά του. Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην πετύχαμε γκολ, είχαμε όμως ευκαιρίες από τα πλάγια, όμως είτε στην τελική πάσα, είτε στο ότι δεν είχαμε κάποιο παίκτη να μας δώσει το γκολ, δε σκοράραμε.
Στο δεύτερο ημίχρονο μετά τις δύο αλλαγές, η ποιότητα του Κάσες ήταν αυτή που μας έδωσε τα δύο γκολ. Μετά, σε μια φάση που δε συνέτρεχε λόγος να δεχθούμε γκολ, ο αντίπαλος το πέτυχε και για ένα δεκάλεπτο χάσαμε την ηρεμία μας, χωρίς ο αντίπαλος να έχει ευκαιρίες. Στο τέλος καταφέραμε να πετύχουμε ένα τρίτο γκολ.
Συγχαρητήρια στα παιδιά. Θα έλεγα ότι ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, όμως δεν στέκομαι σε αυτήν. Η ομάδα μας θέλει βελτίωση, θα επιστρέψουν σύντομα και άλλοι παίκτες. Η ομάδα έχει πλάνο, έχει δυνατότητες, θέλουμε να αγοράσουμε χρόνο, να δουλέψουμε και να σταθεροποιηθεί η απόδοση μας. Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος.
Είμαστε σε ένα μεταίχμιο, θέλει πολύ προσοχή, ευχάριστη η νίκη αλλά το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Η ομάδα μας έχει περάσει από πολλά προβλήματα, αλλά νομίζω ότι σε βάθος χρόνου όλα θα τακτοποιηθούν».
Βασίλης Βιτλής (Δόξα)
«Προερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα μέσα στη Σπάρτη, όπου αδικήσαμε τους εαυτούς μας και όπου αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Παρόλα αυτά δε μας πήρε από κάτω, μας πείσμωσε, ώστε να γυρίσουμε μετά από καιρό εδώ στο σπίτι μας, στην έδρα μας, να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να πάρουμε τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς για τη συνέχεια.
Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ιστορική ομάδα, τον Πανσερραϊκό, που τον αδικεί η βαθμολογική του θέση. Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα έχει ιδιαιτερότητες και οι δύο θέλαμε τη νίκη. Μπήκαμε καλά, πλαγιοκοπήσαμε την αντίπαλη άμυνα, αλλά μας έλλειπε το γκολ.
Στο δεύτερο μπήκαμε με την ίδια αποφασιστικότητα, δεν απειληθήκαμε και πετύχαμε δύο υπέροχα γκολ. Σε ένα σημείο, που χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, δεχθήκαμε το γκολ, αλλά το τρίτο γκολ ήρθε να κλείσει την πολύτιμη για τη συνέχεια νίκη μας».
Απόστολος Χαραλαμπίδης:
«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα γειτονικό ντέρμπυ, με μια ομάδα ιστορική που έχει βλέψεις για άνοδο. Εμείς έχουμε στόχο να βελτιώσουμε τη βαθμολογική θέση που έχουμε αυτή τη στιγμή. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά όσο περνούσε η ώρα ανεβάζαμε την απόδοση μας και δεν μας έκανε κάτι η Δόξα για να απειληθούμε. Έτσι πέρασε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο και ενώ ανεβάζαμε την απόδοση μας δεχθήκαμε δύο «παιδικά» γκολ, είναι η δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή. Αυτά τα γκολ δεν …τρώγονται. Μέσα σε ένα λεπτό δύο γκολ, είναι κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών, για την προσπάθεια που κάνουμε. Μετά μπήκαμε στο παιχνίδι, ήμασταν κυρίαρχοι σε εκείνο το διάστημα, μέχρι να μπει το τρίτο γκολ. Εκεί που βγήκαμε όλοι μπροστά, δυστυχώς ήρθε το τρίτο γκολ στο 93’, όπως με τον Άρη και χάσαμε το παιχνίδι. Το πρόβλημα της ομάδας φαίνεται. Είναι οι στατικές φάσεις, από όπου δεχθήκαμε πολλά γκολ. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να το λύσουμε γιατί τα παιχνίδια περνάνε και η ομάδα μένει εκεί κάτω. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά να το λύσουμε και η ομάδα να πάρει βαθμούς από τα επόμενα παιχνίδια. Εύχομαι στη Δόξα ότι καλύτερο για τη συνέχεια».
Στέλιος Ποζατζίδης (Πανσερραϊκός): 
«Σήμερα τέλειωσε για εμάς ο πρώτος γύρος με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Όταν πήγαμε στα αποδυτήρια αναλογιζόμασταν τις ευθύνες μας. Υπάρχει μεγάλη πίεση αυτή τη στιγμή στην ομάδα, γιατί ο στόχος είναι ένας και πρέπει να τον πετύχουμε. Από την ερχόμενη Κυριακή που ξεκινάει ο δεύτερος γύρος, κάθε παιχνίδι το βλέπουμε σαν τελικό και ένας ή τρεις πόντοι πρέπει να παρθούν σε κάθε παιχνίδι, γιατί η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο».