ΣΤΟΪΛΑΣ: «ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ»-ΗΛΙΑΔΗΣ: «ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ»

Μετά τη νίκη στην Αγυιά με την Παναχαϊκή με 1-0, στη συνέντευξη Τύπου στην Πάτρα μίλησαν από πλευράς Δόξας Δράμας ο Πέτρος Στοϊλας (εκ των προπονητών, συνεργάτης του Κώστα Βασιλακάκη) και ο τερματοφύλακας, Μιχάλης Ηλιάδης, που έκανε νικηφόρο ντεμπούτο.

ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΟΪΛΑΣ

«Ευχαριστούμε την Παναχαϊκή για την καλή φιλοξενία και συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ήταν ένα δίκαιο τρίποντο, που αφιερώνουμε σε όσους μας ακολούθησαν από τη Δράμα. Στο πρώτο μέρος δεν ανταποκριθήκαμε όσο καλά θέλαμε, αμυντικά και επιθετικά, αλλά μπορούσαμε να προηγηθούμε, στην ευκαιρία του Ρόβα. Στο δεύτερο μέρος δείξαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση, «βγάλαμε» ψυχή και πάθος και προηγηθήκαμε με τον Κρητικό. Παράλληλα, βρεθήκαμε και άλλες φορές σε φάσεις εκτέλεσης και μπορούσαμε να κάνουμε το 0-2, για να «κλειδώσουμε» τη νίκη πιο εύκολα και πιο γρήγορα».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ

«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη σημαντική νίκη. Βγάλαμε πάθος και ψυχή. Προετοιμαστήκαμε για να κερδίσουμε, θέλαμε τη νίκη για να αντιστρέψουμε την ψυχολογία μας. Στη Δόξα δεν αρμόζει αυτή η συγκομιδή και αυτή η βαθμολογική θέση. Ξέραμε ότι παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα, όπως η Πάτρα και με έναν ιστορικό αντίπαλο, όπως η Παναχαϊκή. Ωστόσο, μπήκαμε για το τρίποντο και το κατακτήσαμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας ακολούθησε από τόσο μακριά και μας ενίσχυσε. Χαίρομαι που το ντεμπούτο μου συνοδεύτηκε με νίκη».

*Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Χρήστου Ρόβα, που έχει βάσιμες πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά (κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Κόντο, που έλειψε σήμερα λόγω τραυματισμού).

Γραφείο Τύπου

ΠΑΕ Δόξα Δράμας