ΣΤΟΪΛΑΣ: «ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ Η ΔΟΞΑ»-ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ: «ΒΡΗΚΑΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ»

 

Μετά την ισοπαλία στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη (2-2), για τη Δόξα Δράμας στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν ο εκ των προπονητών, Πέτρος Στοϊλας και ο νεαρός μεσοαμυντικός, Δημήτρης Παπαϊωάννου.

Αναλυτικά είπαν:

ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΟΪΛΑΣ

«Ευχαριστούμε τον Εργοτέλη για τη φιλοξενία που μας επεφύλαξε, είναι κάτι που το συνηθίζει όταν ερχόμαστε στο Ηράκλειο. Παρά την πίεση που είχαν για τη νίκη, επέδειξαν άριστη συμπεριφορά και ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Κάτι που σπανίζει σε ανάλογες περιπτώσεις και συνθήκες, τους αξίζουν συγχαρητήρια για τον τρόπο που βλέπουν το ποδόσφαιρο».

Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς, γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη. Ξέρουμε ότι είναι μια επιθετική και γρήγορη ομάδα, που έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, με βασικό στοιχείο την κατοχή της μπάλας και την ταχύτητα των επιθετικών της.

Προσπαθήσαμε και νομίζω ότι το καταφέραμε, να πάρουμε μεγάλο μέρος της κατοχής. Κόντρα στην ροή του αγώνα ήρθε ένα όμορφο γκολ απ’ τον Εργοτέλη, με την ομάδα μας να αντιδρά γρήγορα και να ισοφαρίζει. Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι απέκτησε πιο γρήγορο ρυθμό και ταχύτητα. Τελικά νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, παρόλο που πίκρανε τον Εργοτέλη το γκολ μας στο φινάλε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για το όμορφο ποδόσφαιρο και την πίστη που έδειξαν σήμερα σε όλη τη διάρκεια και δικαιωθήκαμε στο τέλος».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

«Κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και κόντρα στη ροή του αγώνα δεχτήκαμε ένα γκολ, που ήταν εντυπωσιακό. Στη συνέχεια καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Εκπληρώσαμε τον στόχο μας και στα τελευταία λεπτά δεχθήκαμε ένα γκολ που μας στεναχώρησε. Εντέλει βρήκαμε τις δυνάμεις για να πάρουμε τον έναν βαθμό».

Γραφείο Τύπου

ΠΑΕ Δόξα Δράμας