Τεχνικό Επιτελείο

Στάικος Βεργέτης

προπονητής

Ο Στάικος Βεργέτης γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου 1976 στην Τρίπολη. Είναι παντρεμένος από το 2009 και έχει αποκτήσει δύο παιδιά..
Ως ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε σε ομάδες των τοπικών κατηγοριών. Το 2000 αποφοίτησε από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και είναι κάτοχος του προπονητικού πτυχίου UEFA Pro. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 2001 από τον Παγγορτυνιακό Τρίπολης, με τον οποίο πήρε την άνοδο το 2004 και τη συμμετοχή στην τότε Δ’ Εθνική.
Το καλοκαίρι του 2006 προσλήφθηκε ως γυμναστής στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης και τα Χριστούγεννα της ίδιας χρονιάς, ο καινούριος προπονητής Πάουλο Κάμπος τον προήγαγε σε μέλος του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας. Διετέλεσε γυμναστής, κυνηγός ταλέντων, μεταφραστής (γνωρίζειισπανικά και άπταιστα αγγλικά), βοηθός προπονητή και αναλυτής αθλητικής στατιστικής, ενώ το Νοέμβριο του 2011 ήταν υπηρεσιακός προπονητής κατά την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ.
Στις 30 Σεπτεμβρίου 2013 ανέλαβε χρέη προπονητή της πρώτης ομάδας του Αστέρα, αντικαθιστώντας τον Σάκη Τσιώλη. Στις 28 Αυγούστου 2014 οδήγησε το σύλλογο για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ομίλους στο Europa League. Τη σεζόν 2014-15 τερμάτισε στην 3η θέση (η καλύτερη στην ιστορία της ομαδας), ενώ την επόμενη σεζόν ξαναμπήκε στους ομίλους. Με την ομάδα της Τρίπολης  έχει 125 αγώνες, τους 18 στο Europa League.
Στις 20 Σεπτεμβρίου 2016 ανέλαβε προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, θέση από την οποία παραιτήθηκε στις 5 Μαρτίου 2017, για να επιστρέψει μερικές ημέρες αργότερα στον Αστέρα Τρίπολης.
Η φιλοσοφία του είναι πως όταν εργάζεσαι σκληρά, όλα είναι δυνατά!

Τεχνικό Επιτελείο

Βαγγέλης Ντίσιος

Βοηθός Προπονητή

Σπύρος Χριστόπουλος

Προπονητής Τερματοφυλάκων

Νίκος Ιωσηφίδης

Αναλυτής Αγώνων

Χρήστος Τσιακίρης

Γυμναστής

Γιάννης Κατσανίκας

Γυμναστής
Ιατρικό Επιτελείο

Σπύρος Γερακάς

Ιατρός

Βασίλης Κάππος

Φυσικοθεραπευτής – Μασέρ

Στάθης Κασάμπαλης

Εργοφυσιολόγος

Μίλτος Αθανασιάδης

Φροντιστής