Τεχνικό Επιτελείο

Κώστας Βασιλακάκης

προπονητής

O Κώστας Βασιλακάκης γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1957 στην Πόρπη Ροδόπης. Ξεκίνησε την καριέρα του ως επιθετικός, αργότερα άλλαξε θέση και καθιερώθηκε ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός. Ο Πανθρακικός και η Δόξα Δράμας είναι οι δύο ομάδες με τις οποίες συνδέθηκε ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής.
Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 16 ετών από τον Πανθρακικό το 1973, όπου αγωνίστηκε ως το 1981 στη Β΄ Εθνική. Λόγω της αξιόλογης απόδοσής του πήρε μεταγραφή στη Δόξα Δράμας, που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, με την οποία αγωνίσθηκε επί 14 χρόνια (1981-1995), ολοκληρώνοντας σε αυτήν την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.
Είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών Α’ Εθνικής, με 226+ εμφανίσεις (δεν υπάρχουν στοιχεία για την περίοδο 1981-82) της Δόξας Δράμας, αγωνιζόμενος μέχρι την ηλικία των 38. Από το 1981 έως το 1995 αγωνίστηκε για 13 περιόδους στην Α’ Εθνική και μία περίοδο στη Β΄. Διατέλεσε αρχηγός και ήταν ηγετική μορφή στις ομάδες που αγωνίστηκε.
Ως προπονητής, οι μεγαλύτερες επιτυχίες του ήταν την περίοδο από το 2004 έως το 2008, όταν οδήγησε την ομάδα του Πανθρακικού στη μεγάλη ανοδική πορεία της, από τη Δ΄ Εθνική στη Γ΄ την περίοδο 2004-05, στη Β΄ Εθνική την επόμενη περίοδο, ως την άνοδο στη Super League την περίοδο 2007-08.
Ως προπονητής της Δόξας Δράμας πέτυχε την άνοδό της στη Β΄ Εθνική την περίοδο 2008-09.
Το καλοκαίρι του 2012 συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Καβάλας, η οποία εντάχθηκε στη Football League.
Την περίοδο 2013-14 επέστρεψε για τρίτη φορά ως προπονητής στη Δόξα Δράμας, ενώ το 2014 ανέλαβε τον Πανσερραϊκό, προβιβάζοντάς τον στη Football League.
Ακολούθησαν μία ακόμη επιστροφή του στον Πανθρακικό και μία στη Δόξα, ένα σύντομο πέρασμα από τον Ιάλυσο, για να επιστρέψει εκ νέου στην ομάδα μας.

Τεχνικό Επιτελείο

Χρήστος Τσιακίρης

Βοηθός – Γυμναστής

Σπύρος Χριστόπουλος

Προπονητής Τερματοφυλάκων

Στέλιος Ιωαννίδης

Γυμναστής Αποκατάστασης

Νίκος Ιωσηφίδης

Αναλυτής Αγώνων
Ιατρικό Επιτελείο

Γιάννης Πετκίδης

Ιατρός

Στάθης Κασάμπαλης

Εργοφυσιολόγος

Γιώργος Μπερούκας

Φυσικοθεραπευτής

Κώστας Προβόπουλος

Μασέρ

Αρούτ Πετροσιάν

Μασέρ

Μίλτος Αθανασιάδης

Φροντιστής