ΤΟ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε την Κυριακή στο Φωτολίβος η Δόξα Δράμας, απέναντι στην Κ19 του συλλόγου. Στο ενδοοικογενειακό δίτερμα οι «μεγάλοι» επιβλήθηκαν με 5-1 της αξιόμαχης ομάδας Νέων, που συλλέγει χρήσιμες εμπειρίες μέσα από τέτοιες «πρόβες».

Ο Κώστας Ανυφαντάκης χρησιμοποίησε 13 παίκτες, όσους και το Σάββατο με τον Πανδραμαϊκό, ουσιαστικά το υπόλοιπο ρόστερ, που «μοιράστηκε» στα δυο τεστ (σε αμφότερα έπαιξαν μόνο οι Ρούτσης, Ενγκόνγκα και Τάσιος).

Το διήμερο δεν έπαιξαν καθόλου οι Μένκα-Αργυρόπουλος και οι Κουκόλης-Καψάλης, που δεν ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς τους (γυμνάζονται ατομικά), ενώ δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Περέγιο, που προληπτικά έγινε αναγκαστική αλλαγή το Σάββατο.

Για την ιστορία, χατ τρικ για την ανδρική ομάδα έκανε ο Κώστας Πλέγας και από ένα γκολ πέτυχαν οι Νίκος Ιωαννίδης (με πέναλτι) και Γιώργος Αποστολίδης. Για την «ασπρόμαυρη» Κ19 μείωσε προσωρινά σε 3-1 ο Ελευθερόπουλος.

Τη Δευτέρα η ομάδα μας έχει ρεπό, με το νέο ραντεβού να έχει οριστεί για την Τρίτη, εν αναμονή αποφάσεων για το πότε θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα. Αν δεν γίνει το ματς στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα Πόντου το άλλο Σαββατοκύριακο, η Δόξα αναμένεται να δώσει ένα φιλικό ακόμα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Γουϊνεϊ, Αυλωνίτης, Παπαργυρίου, Παπαϊωάννου, Ρούτσης, Πλέγας, Παρασκευάς, Κόντος, Αποστολίδης, Κρητικός, Ιωαννίδης. Έπαιξαν και οι Τάσιος, Ενγκόνγκα.

Κ19 ΔΟΞΑΣ: Θεοδοσιάδης, Πετρίδης, Α. Ιορδανίδης, Μανωλεσάκης, Γρηγορίου, Καπουσούζης, Ελευθερόπουλος, Οικονομίδης, Γεωργιάδης, Πούλας, Κυριακίδης. Έπαιξαν και οι Τουλκέρης, Σέγκος, Τσιμισκίδης, Χρ. Ιορδανίδης, Χατζηδημητρίου, Γαλόπουλος, Μακράκης και ένας δοκιμαζόμενος.

 

Γραφείο Τύπου

ΠΑΕ Δόξα Δράμας

 

Φωτό Χριστίνα Γεωργιάδου